Změny společností

Změny společností, převody obchodních podílů či změny společenských smluv patří k dalším činnostem naší společnosti. Víme o všech úskalích, která může přinést nedokonalá společenská smlouva nebo stanovy.

Jednotlivé změny ve společnosti lze kombinovat a poté lze dosáhnout VÝRAZNÉ cenové úspory, zeptejte se nás jak a ušetříte na poplatcích za notáře i obchodní soud.

Změna zápisu v obchodním rejstříku

Je zapotřebí např. při změně sídla, změně na pozici jednatele nebo společníka, změně výše kapitálu nebo změně názvu společnosti.

Změna jednatele ve společnosti

Proces změny jednatele se odehrává na valné hromadě společnosti. Tuto valnou hromadu za Vás zorganizujeme a celý proces administrativně vyřídíme.

Změna výše základníko kapitálu

Zahrnuje zvýšení/snížení základního kapitálu společnosti, o čemž rozhoduje valná hromada společnosti. Ke změně je nutné pořízení notářského zápisu.

-----------------------------------------------------------------------------

Pro více informací volejte na tel.: 602 657 667

e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

-----------------------------------------------------------------------------

Změna názvu společnosti

Provedeme detailní lustraci Vámi zvoleného nového názvu společnosti tak, abychom zajistili jeho zdárný zápis do OR. Ke změně názvu je vždy zapotřebí notářský zápis.

Přistoupení společnosti k ZOK

Obchodní společnosti, které byly založené dle obchodního zákoníku - tedy před rokem 2014 - mají povinnost přistoupit k novému zákonu o obchodních korporacích ZOK.

Úpravy společenské smlouvy s.r.o. - změny společnosti

Vypracování úplného znění společenské smlouvy dle potřeb Vaší společnosti.

Úpravy stanov a.s. akciové společnosti | evropské společnosti SE

Dle stávajících stanov Vaší akciové společnosti zpracujeme nové aktualizované znění stanov v souladu s novým zákonem o obchodních korporacích, které bude v souladu se specifiky stanov Vaší akciové společnosti. Takto provedené změny budou vyhovovat dikci zákona a nebudou měnit charakter Vašich stanov.