Ready-made společnosti na splátky do 24 hodin - firmy na splátky

Nová služba, která výrazným způsobem usnadňuje podnikatelům start podnikání, je koupě firmy na splátky. Místo běhání po úřadech si nyní můžete snadno pořídit novou ready-made firmu na splátky.

Chcete začít podnikat nebo hodláte změnit formu podnikání a přejít z fyzické osoby na právnický subjekt? Zvažujete finanční prostředky raději investovat do samotného podnikání než do založení firmy? Řešením je koupit firmu na splátky.

Založení firmy přináší poměrně vysoké finanční náklady. Výdaje za služby právníka, notáře, společně s poplatky za živnostenská oprávnění, ověření úředních listin, kolky a další potvrzení se často dostanou až na hodnotu několika desítek tisíc korun.

Ve spolupráci s naším partnerem Raiffeisenbank jsme pro vás připravili jedinečnou nabídku. Nyní vám stačí pouhých 900Kč za měsíc a do 24 hodin získáte ready-made firmu na splátky, za kterou můžete okamžitě jednat.

Prostřednictvím produktu Rychlá půjčka od Raiffeisenbank můžete získat půjčku na společnost s ručením omezeným (s.r.o.), akciová společnost (a.s.) nebo ready-made evropská společnost (SE). Částka 900Kč je orientační a může být nižší nebo vyšší dle poskytnuté slevy, čerpání dalších služeb apod.

K získání půjčky a nákupu firmy na splátky stačí :

  • vybrat si ze seznamu firem připravených k prodeji a domluvit si schůzku v naší kanceláři
  • navštívit pobočku Raiffeisenbank
  • prokázat věk nad 18 let a doložit doklad o příjmu

-----------------------------------------------------------------------------

Pro více informací volejte na tel.: 602 657 667

e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

-----------------------------------------------------------------------------

Nové společnosti s.r.o., a.s., a SE (evropské společnosti) na prodej SEZNAM ZDE

Při zakoupení firmy na splátky od nás nepotřebujete skládat základní kapitál, který je nutný pro založení s.r.o.

Nabízíme Vám k dispozici námi založené nové společnosti ready-made. bez historie, koupě ready-made nové firmy na splátky je možný do 24 hodin. Při tomto převodu zároveň provedeme i veškeré další změny společnosti dle Vašich požadavků (změnu názvu, rozšíření živnostenských listů, změnu sídla atd.).

Koupí firmy od nás získáte stoprocentní záruku, že společnost nikdy nevyvíjela činnost a je bez závazků a pohledávek. Jako doplněk našich služeb při prodeji firmy na splátky Vám můžeme poskytnout virtuální sídlo a virtuální kancelář pro Vaši společnost, včetně technického a personálního zabezpečení.